Okus kao iz raja

Products
Product Product
01 Najslađi šareni zalogaj

Bumblebee

Izuzetno slatki plodovi rajčice idealna su šarena kombinacija za zdravi i brzi zalogaj koji će razvesliti i djecu i odrasle. Kada ste u žurbi, rajčica Bumblebee u posebno prilagođenom pakiranju će zasladiti vašu pauzu u danu i obogatiti svaki sendvič i salatu, ali i izvući dječji osmijeh na lice.

Product Product
02 Sočna i pikantna

Sunstream

Zvijezda je svakog stola, a krasi je iznimno sladak okus. Smatra je se najukusnijom i najkvalitetnijom sortom u svijetu. Zbog sitnijega grozda i žarkocrvene boje idealna je za maštovite salate i kulinarske dekoracije.

Product Product
03 Aromatična cherry rajčica

Campari

Ta sorta smatra se jednom od najukusnijih i najaromatičnijih rajčica zahvaljujući visokom udjelu šećera. Zahvaljujući savršeno uravnoteženom omjeru slatkoće i kiselosti, daju sočan i bogat okus. Zbog svojih slatko-kiselih nota neizostavan je sastojak različitih umaka i salsi te je odlična kao sirovi snack u svježim salatama, sendvičima i u kombinaciji s kremastom mozzarellom.

Product Product
04 Savršen sklad okusa

Harmony

Harmony je sorta koja se vrlo dobro prilagođava širokom rasponu uvjeta u okolini, a krasi je izuzetan okus izražene slatkoće, sočnog i pikantnog okusa. Plodovi su srednje veličine, idealni za cijeli zalogaj ili narezani na komadiće u salatama, pizzama i tjesteninama.

Product Product
05 Klasična delikatesa

Grappolo

Bogat okus te žarkocrvene rajčice izrazito je sočan. Ta tradicionalna sorta predstavlja izvrstan odabir za one koji vole klasičan okus rajčice koja se slaže uz sva jela i različite prigode.

Product Product
06 Savršen sklad okusa

Rajski mix

Kada se sve naše sočne rajčice spoje u jedno pakiranje, dobivamo rajski mix, pakiranje prilagođeno za vesela okupljanja svih namjena. Svojem poslovnom ručku ili prijateljskom druženju dodajte sladak okus naših najboljih sorti: harmony, campari, sunstream i grappolo.