Rajske rajčice iz Svete Nedelje

About us
01

Nagrađivana kvaliteta

Naša predanost kvaliteti prepoznata je i u inozemstvu – 2013. godine dobitnici smo priznanja na Tomato Inspiration Eventu, na kojem smo svrstani među 50 najpriznatijih proizvođača sorti cherry i cocktail u svijetu.

02

Čuvamo okoliš

Naše poslovanje i proizvodni procesi u potpunosti se vode načelom očuvanja okoliša. Nositelji smo certifikata GLOBAL GAP koji svjedoči da pratimo sve norme u području sigurne i održive poljoprivredne proizvodnje.

03

Prirodni uzgoj

Upisani smo u upisnik proizvođača u integriranoj proizvodnji, što podrazumijeva uravnoteženu primjenu agrotehničkih mjera uz uvažavanje ekonomskih, ekoloških i toksikoloških čimbenika.

O našim rajčicama predano se brinu ljudi, bumbari i sunce.

Desetak tisuća bumbara oprašuje naše čudesne biljke koje započinju svoj život kao žuti cvijet da bi postale crveno povrće koje nas ispunjava srećom i zdravljem.

Gdje se nalazimo

Mi smo iz Svete Nedelje, maloga pitoresknog mjesta u okolici Zagreba, u čijem rajskom krajoliku bezbrižno rastu naše crvene i sočne rajčice.

Pogledaj lokaciju na mapi

Zaposlenici

Predane ruke naših zaposlenika posvećene su svakoj biljci, a uz pomoć 10 000 bumbara stvaraju samo najsočnije plodove.

Naša priča

01

One su odrasle u raju, a svojom simpatičnošću i veseljem koje pružaju podsjećaju nas na dobre, strpljive majke. 

02

One nagrađuju u svakom susretu jer su toliko brižno isplanirane i uzgajane da se ljubav i rad osjećaju u svakom detalju, od izgleda do mirisa sve do sočnoga prskajućeg okusa. 

03

Naše rajčice iz Svete Nedelje imaju zaljubljenike u svim krajevima ove krasne regije, od Murske Sobote i Subotice pa sve do naše prelijepe Svete Nedelje. 

04

Svetonedeljske, rajske rajčice zdrave su, jako dobre za srce i kožu, a tako i za dobro raspoloženje i nitko ne može ostati ravnodušan jednom kad ih proba.