Okus kao iz raja

Products
Product Product
01 Najslađi šareni zalogaj

Bumblebee

Izuzetno slatki plodovi rajčice idealna su šarena kombinacija za zdravi i brzi zalogaj koji će razvesliti i djecu i odrasle. Kada ste u žurbi, rajčica Bumblebee u posebno prilagođenom pakiranju će zasladiti vašu pauzu u danu i obogatiti svaki sendvič i salatu, ali i izvući dječji osmijeh na lice.

sun
Product Product
02 Sočna i pikantna

Sunstream

Zvijezda je svakog stola, a krasi je iznimno sladak okus. Smatra je se najukusnijom i najkvalitetnijom sortom u svijetu. Zbog sitnijega grozda i žarkocrvene boje idealna je za maštovite salate i kulinarske dekoracije.

Product Product
03 Aromatična cherry rajčica

Campari

Ta sorta smatra se jednom od najukusnijih i najaromatičnijih rajčica zahvaljujući visokom udjelu šećera. Zahvaljujući savršeno uravnoteženom omjeru slatkoće i kiselosti, daju sočan i bogat okus. Zbog svojih slatko-kiselih nota neizostavan je sastojak različitih umaka i salsi te je odlična kao sirovi snack u svježim salatama, sendvičima i u kombinaciji s kremastom mozzarellom.

Product Product
04 Savršen sklad okusa

Harmony

Harmony je sorta koja se vrlo dobro prilagođava širokom rasponu uvjeta u okolini, a krasi je izuzetan okus izražene slatkoće, sočnog i pikantnog okusa. Plodovi su srednje veličine, idealni za cijeli zalogaj ili narezani na komadiće u salatama, pizzama i tjesteninama.

Product Product
05 Klasična delikatesa

Kumato

Rajčica intenzivnog i slatkog okusa. Poznata po boji, posebna po okusu.

Product Product
06 Savršen sklad okusa

Rajski mix

Kada se sve naše sočne rajčice spoje u jedno pakiranje, dobivamo rajski mix, pakiranje prilagođeno za vesela okupljanja svih namjena. Svojem poslovnom ručku ili prijateljskom druženju dodajte sladak okus naših najboljih sorti: harmony, campari, sunstream i grappolo.