Nagradni natječaj: Osvojite paket Rajska rajčica

6 travnja, 2021

Rajčice su ukusnije kada ih dijelimo s drugima, zar ne? 🙂 Zato vas nagrađujemo jednim velikim i sočnim paketom Rajska rajčica. Zapratite nas na Instagramu i sudjelujte, a pravila nagradnog natječaja donosimo u nastavku.

Natječaj je završio. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali, a dobitnica nagrade je: Daniela Šarić. Čestitamo!

 

 

Pravila nagradnog natječaja na INSTAGRAMU: “Rajska rajčice su ukusnije kada ih dijelimo”

 

Članak 1

Priređivač nagradnog natječaja je  Rajska d.o.o., Svetonedeljska cesta 59, Brezje, OIB : 58195521427.

Članak 2

Nagradni natječaj “Rajska rajčice su ukusnije kada ih dijelimo” u organizaciji Rajska d.o.o traje od 6.4.2021. do 8.4.2021. (uključujući i 8.4.) i održava se na Instagram profilu brenda Rajska čiji je vlasnik Rajska d.o.o.

Članak 3

Svrha nagradnog natječaja je jačanje povezanosti s fanovima i promocija brenda Rajska.

 Članak 4

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju sudionik treba:

 • Zapratiti (follow) Instagram profil Rajska brenda (@rajskarajcice)
 • U komentaru ispod objave nagradnog natječaja tagirati osobu s kojom bi podijelili Rajska rajčice uz kratko obrazloženje zašto baš s tom osobom.

Svaki sudionik može sudjelovati s jednom prijavom u nagradnom natječaju odnosno jednim objavljenim komentarom. Prijave koje ne sadrže sve navedene elemente neće se uzimati u obzir.

Članak 5

Biramo ukupno jednog (1) pobjednika natječaja koji objave najbolji komentar, a odabrat će ih žiri sastavljen od tri člana marketinškog i prodajnog tima Rajska d.o.o.

Članak 6

Nagradni fond uključuje:

 • 1x paket koji sadrži mix Rajska rajčica:
  3 pakiranja Bumblebee
  3 pakiranja Sunstream
  3 pakiranja Campari
  3 pakiranja Harmony

Nagradni fond čine isključivo proizvodi koje dobitnik ne može zamijeniti za novac, proizvode ili usluge koji nisu navedeni u nagradnom fondu. Slanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Organizatora prema sudioniku.

Članak 7

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju svi građani Republike Hrvatske s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji posjeduju Instagram profil. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju nemaju djelatnici Rajska d.o.o.  i/ili članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća) te osobe koje su izravno uključene u pripremu natječaja.

Članak 8

Objava jednog  (1) dobitnika bit će 9.4.2021. najkasnije do 15 h na Instagram profilu Rajska u komentaru ispod objave o nagradnom natječaju te na službenoj web stranici www.rajska.hr.

Članak 9

Nakon objave pobjednika natječaja, dobitnici u roku od 48 sati trebaju privatnom porukom u inboxu na Instagramu brenda Rajska javiti svoje osobne podatke: ime i prezime, adresu prebivališta, broj mobitela.

Dobitnici će nagrade primiti na svoju kućnu adresu i to najkasnije 14 dana od dana objave rezultata nagradnog natječaja. Rajska d.o.o. preuzima obvezu dostave nagrada na kućnu adresu.

Ukoliko dobitnik ne javi svoje potpune podatke (ime, prezime, adresu prebivališta) nagrada mu neće biti poslana. Ukoliko nagrada ne stigne na kućnu adresu dobitnika u roku 14 dana od objave rezultata, a dobitnik se u roku od 20 dana ne javi da nagradu nije primio, Rajska d.o.o. neće uvažiti žalbu. Navedeni rok isporuke može se produžiti samo ako dobitnik zbog objektivnih razloga ne može preuzeti nagradu ili ako u navedenom roku priređivač nije u mogućnosti isporučiti nagradu zbog više sile.

Članak 10

Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s pravilima nagradnog natječaja. Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s Pravilima zaštite privatnosti prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja nagradnog natječaja. Osobni podaci mogu biti dostavljeni dostavljačkim tvrtkama samo za potrebe dostave nagrada. Dostavljeni osobni podaci se obrađuju isključivo prema uputama Organizatora uz poduzimanja svih odgovarajućih mjera u svrhu zaštite i sigurnosti osobnih podataka. O načinu  obrade osobnih podataka kupac se može detaljnije informirati u Informacijama o obradi osobnih podataka od strane društva Rajska d.o.o. (Izjava o privatnosti), a  koje su dostupne na web www.rajska.hr. Navedene informacije  imaju za cilj pružiti pregled o obradi osobnih podataka, te upoznati s pravima u vezi s navedenom obradom, a sve u svrhu zaštite privatnosti.

Članak 11

U slučaju spora između priređivača i sudionika ovog nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 12

Pravila nagradnog natječaja objavljena su na web stranici www.rajska.hr.